Referenties

Referenties

Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen? Lees dan de klantbeoordelingen hieronder. 

 

040 Groep - Eindhoven
040 Groep - Eindhoven 4.9/ 5 based on 1 41 ratings.

040 heeft bij ons de hele benedenverdieping onder handen genomen

Vloer gesloopt , water en electra voor de keuken aangelegd inclusief een nieuwe stoppenkast, vloerverwarming, stuccen, tegels gelegd etc. Alles binnen afgesproken tijd. Erg vriendelijke en flexibele medewerkers en de kleine problemen, die er altijd wel kunnen zijn, werden direct en zonder morren opgelost. Een verbouwing zonder zorgen. Wat mij betreft is 040 echt een aanrader.

Rating:Een bedrijf die zijn afspraken nakomt en werk netjes aflevert. Echt een aanrader voor al je kluswerk.

Rating:Blij met 040 groep. Hebben mijn badkamer en wc prachtig verbouwd. Strakke planning, kundig en vriendelijk personeel. Goed zaken doen met hen.

Rating:1 jaar geleden heeft de 040 verwarmings groep een hybride Daikin lucht warmtepomp geplaatst waarvan ik vinde dat ik daar nu een prima oordeel over kan geven. De plaatsing en de afwerking van de ketel en warmtepomp zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Maar belangrijker is dat het aangenaam warm is. We zijn , tot nu toe, heel tevreden over de installatie en ook over de oplossing waar zij gekozen hebben. Petje af voor deze installatie en dank dat alles zo goed is gegaan. Nogmaals dank . Henny & Jos Bogers, Best

Rating:De afgelopen week vakmensen van en namens de 040Groep 'over de vloer' gehad t.b.v. een keukenverbouwing. Sloopwerk, installaties E+W en stucwerk. Fijne mensen om mee te werken, vakmensen, professionals. Verzorgen hun werk goed, denken mee, leveren kwaliteit en ruimen daarna alles netjes weer op. Helemaal top!

Rating:Erg vriendelijke monteurs denken mee en geven goed advies. Maken alles zoals is afgesproken. Ruimen alles goed op.Gelijk persoonlijk contact. Planning is strak en word op tijd uitgevoerd. Erg professioneel. Zeker een bedrijf die ik zou aanraden. 

Rating:We hadden twee badkamers tegelijk te verbouwen, Nick en Frank pakten het snel en netjes op. We hebben door de goede planning continue een badkamer gehad. Zoals altijd lopen er dingen anders dan gepland, maar dat lossen de mannen snel en netjes op. Geen vervelende financiële verassing achteraf. Alles exact zoals afgesproken. Simpelweg goed!

Rating:We zijn zeer tevreden met de mannen van de 040-groep. We hebben ons bestaande huis grondig laten renoveren. Frank en zijn mannen hebben goed meegedacht en geluisterd naar onze ideeën. Ze hebben snel en vakkundig werk geleverd. En de mannen van de 040 groep zijn ook nog eens gezellige gasten om mee samen te werken. Kortom zeker een aanrader om met 040 aannemer in zee te gaan!

Rating:April mei van dit jaar onze badkamer laten renoveren.
Alles vrijwel helemaal volgens planning en netjes afgewerkt.

Ook ivm lekkage van CV Leidingen nieuwe leidingen laten leggen en dat is heel netjes gedaan door Juan.

Frank, Nick, Juan en alle andere specialisten...BEDANKT.

Rating:Badkamer verbouwing. Onze badkamer is tot volle tevredenheid volledig verbouwd. Alles precies volgens afspraak en planning uitgevoerd. Nette werklui. Fijne aannemer, werkelijk niets op aan te merken.

Rating:Stucwerk appartement

Het opnieuw stucen van de gehele woning is netjes gedaan voor een scherpe prijs. Ook erg tevreden over de stucadoors zelf, nette jongens, ruimen ook alles netjes op.

Rating:Na lekkage plafond gemaakt

Na een lekkage in een flat boven ons gebeld voor een reparatie in Eindhoven. Badkamer plafond opnieuw laten stucen en texen door firma 040 stukadoor. Keurig netjes ondanks dat het een volle badkamer was.

Rating:Woning stukadoren

040 Stukadoor laten komen voor een offerte voor een huis te stuken, prijs was goed, gevoel ook. Werk perfect opgeleverd. Niks als lof. Ik raad deze jongens aan iedereen aan. Gr. Herman

Rating:040 Loodgieter. Gister gebeld, vandaag opgelost!

Na zessen, zodat ikzelf geen vrij hoefde te nemen. Harde werkers, helder, sympathiek, efficiënt, niet te duur. Echt toppie. Direct servicecontract afgesloten. Màximale score op alle punten!      

Rating:Reparatiewerk

Na de aankoop van ons huis wouden we diverse reparaties laten uitvoeren aan ons stucwerk. Volgens 040 stukadoor was dit geen probleem omdat dit pleisterwerk is. We hebben zowel wanden, plafonds en lijsten laten bijwerken en dit is ook allemaal netjes opgeschuurd zodat de schilders van 040schilder dit vervolgens mooi konden texspuiten. Beide klussen naar volledige tevredenheid uitgevoerd. Bedankt.

Rating:Stucen begane grond Sint Michielsgestel

Afgelopen week door de 040 stucadoors uit Eindhoven/Veldhoven onze hele beneden verdieping laten stucadoren. We hebben gekozen voor pleisterwerk. Het stucwerk is dusdanig strak gemaakt dat wij het eenvoudig zelf konden schilderen. Het eindresultaat is prachtig. Wij danken Frank en Christiaan voor het geleverde vakwerk en raden deze aan iedereen aan.

Rating:Keuken totaal verbouwen

Voor het verbouwen van onze complete keuken hebben wij in eerste instantie 040 loodgieter benaderd, gedurende het gesprek bleek dat deze in elke talk van de bouw actief zijn met gespecialiseerde vakmensen. We hebben uiteindelijk besloten om de hele verbouwing te gunnen aan de 040 groep. Dus ook 040 stukadoor werd ingeschakeld. Christiaan en Max hebben echt vakwerk geleverd, zoals ze zelf zegen de firma vlak en strak. Wij zijn over de gehele verbouwing zeer tevreden en kregen ook van het keukenbedrijf complimenten over de voorbereiding van 040 stukadoor. Echt een aanrader voor zorgeloos verbouwen. Jonge aardige vakmensen. 

Rating:Stucen 3x slaapkamer

Wij zijn erg blij met het stucwerk van 040 stukadoor. Netjes afgeplakt, en naderhand toen het werk klaar was ook keurig opgeruimd. Mooi werk geleverd voor een goede prijs. Dank.

Rating:Hoofddak vernieuwen

Wij hebben ons dak in Waarle laten vernieuwen door 040 dakdekker na aanleiding van een grote lekkage afgelopen winter. Om de kosten lager te houden hebben we gekozen om het dak te overlagen, wel is er een nieuwe daktrim gemonteerd. De dakdekkers hebben het hele dak in 3 werkdagen gemaakt ondanks de regen toch de klus weten te klaren. Echt een aanrader ook voor andere klussen.

Rating:Nieuw dak op overkapping

Na onze badkamer te hebben verbouwd hebben wij ook 040 ingeschakeld voor een nieuw dak op onze overkapping in Eindhoven, deze met lichtkoepels en ook nieuw lood in laten slijpen op de achtergevel. De gehele klus is uitgevoerd in 2 dagen en wij zijn er super tevreden over, met dank aan Frank, Nick en Willem.

Rating:Pagina 1 van 3

Maak een afspraak met 040 Groep.

afspraakform
 1. (*)
  Ongeldige invoer
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer
 5. Verzenden