Over ons

Over 040 groep

Ben je op zoek naar een ervaren vakman voor een kleine of grote klus in of om je huis of bedrijfspand? Neem dan contact op met 040 Groep!

040 Groep is jóuw aannemer als het gaat om timmerwerkzaamheden, allerhande loodgieterswerk, badkamerrenovaties, het leggen van een nieuwe vloer, schilderwerk van woning en/of bedrijfspand, en bijvoorbeeld het realiseren van een aanbouw. Het brede spectrum aan specialismen binnen onze organisatie zorgt ervoor dat er voor elke klus een oplossing is!

logo
Waarom 040 Groep

Uniek in Eindhoven en omgeving

De fullservice- formule die 040 Groep hanteert is uniek in de regio van Eindhoven. De uitvoering van een project groot of klein wordt van A tot Z begeleid door de projectbegeleiders van 040 Groep.

Lees verder  

Dit maakt ons zo uniek

  Fullservice- formule

  Klantvriendelijke prijzen

  Tijdige planningen

  Goed opgeleid personeel

  Goede gereedschappen en materialen

Één totaalleverancier voor jouw klus

040 Groep hanteert een uniek concept in de regio van Eindhoven, één totaalleverancier en dus één aanspreekpunt voor de renovatie/aanpassing van jouw woning of bedrijfspand van A tot Z.

Of het nu gaat om een badkamerrenovatie/realisatie, een nieuw dak, je woning voorzien van nieuwe kozijnen, de aanschaf en installatie van een warmtepomp of CV- onderhoud; de monteurs van 040 Groep zijn je graag van dienst.

Ook grote projecten zoals het renoveren van een gehele woning of het plaatsen van een aanbouw behoren tot de mogelijkheden van 040 Groep.

Aarzel niet en start je project nu!

 

Onze diensten

Jouw project starten doe je bij 040 groep

Ben je op zoek naar een aannemer voor jouw project? Wens je onderhoud aan je CV- ketel of is je dak toe aan vernieuwing? 040 Groep heeft voor elke klus een oplossing!

Onze referenties

Wat klanten zeggen

Edwin
Vloer gesloopt , water en electra voor de keuken aangelegd inclusief een nieuwe stoppenkast, vloerverwarming, stuccen, tegels gelegd etc. Alles binnen afgesproken tijd. Erg vriendelijke en flexibele medewerkers en de kleine problemen, die er altijd wel kunnen zijn, werden direct en zonder morren opgelost. Een verbouwing zonder zorgen. Wat mij betreft is 040 echt een aanrader.
Ciska en Marcel Heertjes
We zijn zeer tevreden met de mannen van de 040-groep. We hebben ons bestaande huis grondig laten renoveren. Frank en zijn mannen hebben goed meegedacht en geluisterd naar onze ideeën. Ze hebben snel en vakkundig werk geleverd. En de mannen van de 040 groep zijn ook nog eens gezellige gasten om mee samen te werken. Kortom zeker een aanrader om met 040 aannemer in zee te gaan!
Marieke van het Hoff
Het opnieuw stucen van de gehele woning is netjes gedaan voor een scherpe prijs. Ook erg tevreden over de stucadoors zelf, nette jongens, ruimen ook alles netjes op.
Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op!

"*" geeft vereiste velden aan