STRICTA

Bureau Stricta, aangenaam!

Je wilt iets aan je huis veranderen? Verbouwen? Uitbreiden? Bureau Stricta is het juiste adres voor het voorbereiden, ontwerpen en uitwerken van zowel interne als externe verbouwingen.

Of het nu gaat om een renovatie of een indrukwekkende uit- of aanbouw, Stricta ontzorgt! Want wij begrijpen dat veranderingen aan je huis niet alleen kostbaar zijn, maar ook impact hebben op je gemoedsrust. Een goede voorbereiding, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten, vinden wij daarom cruciaal.

Onze mogelijkheden

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Van brainstorm tot uitwerking, Bureau Stricta kan de hele voorbereiding verzorgen. Maar ook slechts één onderdeel. Wat je project of wens ook is, we helpen je graag!

Ontwerp

Soms heb je al precies in je hoofd hoe je het wilt hebben. Maar er daadwerkelijk een accuraat beeld bij hebben, is wel zo prettig! Een strak en overzichtelijk ontwerp geeft al snel een hele realistische indruk van wat je straks van het resultaat mag verwachten.

v.a. €2250,- incl. BTW (optioneel)

Advies

Weet je nog niet precies hoe je het eigenlijk allemaal voor je ziet? Dan helpen we je hiermee! We gaan dan samen onderzoeken wat het beste bij jouw woning past. Welke maatvoering? Stijl? En natuurlijk niet te vergeten, welk budget is er beschikbaar?

v.a. €2250,- incl. BTW (optioneel)

Technische uitwerking

Ligt er al een ontwerp? Maar moet dit nog technisch uitgewerkt worden? Bureau Stricta zorgt er voor dat je aannemer precies weet waar hij aan begint, en direct aan de slag kan. Geen kennis van al die vaktaal? Desgewenst verzorgen we ook de communicatie.

v.a. €2250,- incl. BTW (optioneel)
Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op!

"*" geeft vereiste velden aan