Ons werk

Marmerlook- badkamer opgeleverd!

Dé trend van 2022: Marmerlook- badkamer!

Voor onze klant uit Eindhoven is het iedere dag een luxe om de badkamer binnen te stappen. De mooie marmeren tegels, in combinatie met goud geborstelde kranen, zorgen voor een hotel- chique uitstraling!

Luxe ten top!

De uitstraling van een luxe hotel badkamer gewoon bij je thuis: dat is wat steeds meer klanten van 040 Groep omschrijven als hun droombadkamer.
040 Groep heeft deze wens mogen volbrengen bij de klant uit Eindhoven!

Deze prachtige badkamer is voorzien van veel trends van 2022/2023.

De opvallende, ronde spiegel is het middelpunt van de badkamer. De toevoeging van de technische snufjes in de spiegel (piegelverwarming, led-verlichting en zelfs een telefoon aansluiting, radio of klok) zorgen ervoor dat de klant nét nog iets vaker in de spiegel kijkt!

Daarnaast is nóg een trend terug te zien in deze badkamer, de grote marmerlook tegels. De grootte van de tegel heeft enorme invloed op de optische grootte van deze badkamer. Marmerlook- tegels hebben niet alleen een luxueuze uitstraling, maar ook het voordeel dat de tegels kleur, kras en slijtvast en daarnaast onderhoudsvrij zijn.

De monteurs van 040 Groep zien al langer de trend met koper en goud als accent kleur in bijvoorbeeld keukens en interieur, maar sinds kort ook in badkamers.

In deze badkamer is ook gekozen voor gouden accenten, welke erg goed matchen met de uitgekozen tegel. Het samenspel zorgt voor een stijlvolle en elegante look.

 

Gerealiseerd voor onze klant:

  Optisch grotere badkamer door het gebruik van grote tegels
  Een ruime inloopdouche, hangend toilet én bad
  Gouden accenten
Start jouw project

Jouw Badkamers klus starten?

Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op!

"*" geeft vereiste velden aan