Ons werk

Spetter van een badkamer!

040groep heeft voor een klant uit Someren een spetter van een sanitaire ruimte mogen opleveren, geheel naar wens van de klant.

Houtlooktegels, een ruime inloopdouche en zwarte accenten: diverse badkamertrends van 2022/2023 in één badkamer!

040 Groep heeft voor een klant uit Someren een spetter van een sanitaire ruimte mogen opleveren, geheel naar wens van de klant.

De klant heeft in dit geval het gehele ontwerp voor haar rekening genomen, waarna 040 Groep deze wens in vervulling heeft laten gaan.

De wens van de klant was een grote inloopdouche (dat is wel gelukt, zeg nou zelf…) te plaatsen & een warme uitstraling te creëren!

De monteurs van 040 Loodgieter hebben in deze badkamer vloerverwarming gerealiseerd, inbouwkranen geplaatst en een mooie grote rainshower geplaatst.
De collega’s van 040 Elektricien hebben hierna sfeervolle spots geplaatst en overige eleckra aangesloten.

Wat een pláátje & wat een – naar onze mening – goede smaak van de klanten!

Highlights:

  - Ruime inloopdouche
  - Led- spiegel inclusief verwarming
  - Houtlook tegels
Onze referenties

Dit vond de klant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Erik
Een belletje was genoeg om onze gesprongen buitenleiding weer gemaakt te krijgen. Uiteindelijk bleken er 2 gaten te zitten waarvan 1 op een vervelende plaats maar niks is te gek en ook dat gat werd professioneel en snel gemaakt. Heel vriendelijk en steeds weer een stapje verder denken hoe zaken op te lossen en voorkomen zonder dat je daar ook maar iets van op de rekening terug vind. Top bedrijf!
Start jouw project

Jouw Badkamers klus starten?

Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op!

"*" geeft vereiste velden aan