Ons werk

"Ze hebben waargemaakt, wat ze hebben beloofd"

Voor een klant uit Nuenen, heeft 040 Groep een bungalow mogen renoveren.

Om van de aangekocht woning in Nuenen hun droom- én levensbestendige woning te maken, hebben de klanten van 040 Groep besloten direct alles aan te laten pakken.

Gehele woningrenovatie

Vanaf de eerste dag was het klussen geblazen; strippen gehele woning, verleggen leidingwerk, aanbrengen nieuwe groepenkast, realiseren nieuwe badkamer- en toilet, plaatsen nieuwe keuken, stucen enzovoorts!

Om van de aangekochte woning hun droom- én levensbestendige woning te maken, hebben onze klanten besloten direct alles goed aan te laten pakken door 040Groep.

In deze bungalow hebben de monteurs van 040 Groep de gehele woning gestript, wat inhoudt dat de woning ‘kaal’ en klaar voor de renovatie is gemaakt.
Van convectorputten tot radiatoren en van keuken tot gehele vloer, álles is verwijderd en afgevoerd!

Opbouwen!

Na het afbreken, is de opbouw ingezet. Er zijn in 2 separate ruimtes het leidingwerk voor de badkamer en het toilet aangelegd, tevens voorzien van vloerverwarming.
De badkamer en het toilet zijn daarna weer opgebouwd tot 2 práchtige ruimtes, waarna gestart is met het herstel van de woonkamer en keuken.

Ook in de woning is de vloer voorzien van vloerverwarming, een gat in de keuken dichtgezet om een geheel andere ruimte te creëren, een smeervloer in de woning aangebracht en nieuwe plafonds geplaatst.

Na het stuken van de gehele woning, is de hoogglans keuken geplaatst, van alle gemakken voorzien!

Tevens is er een mooie PVC- vloer geplaatst, welke uiteraard perfect is voor een levensloopbestendige woning. Een houtlook- vloer maar dan zonder de ongemakken van een houten vloer!

Voor 040 Groep een héle mooie klus waarbij elk facet van ons vak aan bod is gekomen! Voor de klant een prachtige bungalow opgeleverd waar zij nog járen van kunnen genieten!

Onze levernaciers:

  Vloer: Floordelig
  Keuken: SVEA
  Badkamer en toilet: Plieger
Onze referenties

Dit vond de klant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Ciska en Marcel Heertjes
We zijn zeer tevreden met de mannen van de 040-groep. We hebben ons bestaande huis grondig laten renoveren. Frank en zijn mannen hebben goed meegedacht en geluisterd naar onze ideeën. Ze hebben snel en vakkundig werk geleverd. En de mannen van de 040 groep zijn ook nog eens gezellige gasten om mee samen te werken. Kortom zeker een aanrader om met 040 aannemer in zee te gaan!
Start jouw project

Jouw Aannemer klus starten?

Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op!

"*" geeft vereiste velden aan