Ons werk

Verbouwing begane grond

040 Groep heeft voor een klant uit Eindhoven de droomwens waargemaakt!

Door de riante aanbouw, is de woning énorm verruimd en gemoderniseerd.

De klant uit Eindhoven heeft 040 Aannemer benaderd voor de renovatie en verruiming van hun woning. Afgezien van het leveren en plaatsen van de nieuwe keuken konden de monteurs van 040 Groep de volledige klus in eigen beheer uitvoeren!

Allereerst is de vloer van de begane grond gesloopt, waarna een complete riante aanbouw geplaatst is.

Uiteraard hebben de elektromonteurs de gehele elektra opnieuw moeten positioneren en is er een nieuwe meterkast geplaatst.

De nieuwe vloer is vooraf voorzien van vloerwarming, waarop een cementdekvloer en daarop weer een tegelvloer is aangebracht. De wanden en plafonds zijn voorzien van glad pleisterwerk.

Al met al een prachtige klus, en zoals op de foto’s te zien is een mooi resultaat gerealiseerd door 040 Aannemer!

De doorlooptijd van een dergelijke verbouwing ligt rond de 6-9 weken, deze klus duurde ±9 weken omdat wij ook de gehele binnen- afwerking verzorgd hebben.

Omdat onze klant tevreden was met de geleverde klus mochten wij zelfs terug komen om een offerte te maken voor een maatwerk overkapping, hoe gaaf is dat!

Hopelijk kunnen we onze klanten wederom van dienst zijn!

Mede mogelijk gemaakt door:

  040 Elektricien
  040 Loodgieter
  040 Tegelzetter
Start jouw project

Jouw Aannemer klus starten?

Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op!

"*" geeft vereiste velden aan