Ons werk

Visgraat- tegel steelt de show!

In het mooie Waalre heeft 040 Badkamers weer een prachtige badkamer mogen opleveren.

In een relatief smalle, lange badkamer is het belangrijk om de basis rustig te houden, zo ook in deze badkamer!

In deze badkamer heeft de klant gekozen voor een rustige, lichte basis met enkele speelse accenten.

Na het sloopwerk, zijn door de loodgieters van 040 Groep voorbereidingen getroffen voor het leidingwerk om alle leidingen op de juiste plek te situeren. Tevens is er vloerverwarming aangelegd voor de koudere dagen!

In deze badkamer is ervoor gekozen om 60 x 60 tegels op de vloer en deel van de wanden door te trekken wat zorgt voor een perfecte basis.

Het speelse accent is terug te zien in de inloopdouche en boven het wastafelmeubel door het visgraatmotief in een mooie lichte kleur.

Door het vrijstaande bad en het zwevende meubel, krijgt deze badkamer een nog ruimere en luxe uitstraling!

Mede mogelijk gemaakt door:

  040 Loodgieter
  040 Elektricien
  040 Tegelzetter
Onze referenties

Dit vond de klant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Nathalie Molen
Wij waren erg tervreden over Nick en zijn collega! Ze hebben bij ons een aantal deuren aan de onderkant afgezaagd i.v.m. het leggen van laminaat. Ze waren goed op tijd, supersnel klaar en de klus is zeer proffesioneel uitgevoerd. Het viel zelfs ook nog goedkoper uit dan we hadden verwacht. We zullen zeker bij toekomstige klussen aan 040 Klussenbedrijf denken!
Start jouw project

Jouw Badkamers klus starten?

Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op!

"*" geeft vereiste velden aan