Ons werk

Koel in de zomer, behaaglijk in de winter!

Voor een klant uit Eindhoven heeft 040 Airco twee airco's mogen installeren.

Gezien de huidige ontwikkelingen, kiezen steeds meer klanten voor een airco om zowel te koelen- als verwarmen!

Koelen én verwarmen én een minder hoge gasprijs?

De monteurs van 040 Airco hebben twee airco’s van het merk Daikin mogen installeren.

De binnenunit (het deel welke de koele lucht de ruimte inblaast) hangt in de woonkamer van de klant en de buitenunit aan de gevel van de woning.

De monteurs van 040 Airco hebben allereerst de beugels voor de buitenunit gemonteerd, waarna de gaten voor de koelleidingen, condensslang, stroomkabel en sturingskabel zijn geboord.
Na de buitenunit is de binnenunit aangesloten op de aangebrachte kabels en leidingen, waarna het gehele systeem in bedrijf gesteld kon worden.

De installatie van een dergelijke airco neemt ongeveer 1 werkdag in beslag!

Airco- weetjes:

  - De meeste airco's kunnen zowel koelen- als verwarmen
  - De buitenunit kan tot een afstand van ± 15 meter buiten geplaatst worden, dus er voor bijna ieder type woning/kantoor een mogelijkheid!
  - Op één buitenunit kunnen 2 tot 5 binnenunits gemonteerd worden (Multi split airco) waardoor je meerdere plekken in je woning of bedrijfspand van airconditioning kunt voorzien
  - Een airco hoeft niet persé aan een muur te hangen, deze kunnen ook aan het plafond of vloer gemonteerd worden.
  - 040 Airco biedt onderhoud aan airco's aan
Onze referenties

Dit vond de klant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Wil doeselaar
De firma 040 Klusbedrijf heeft een netjes afgewerkte overkapping gebouwd van circa 3m x 7m met daarin verwerkt een lichtkoepel. Het geheel is gebouwd in een zeer kort tijdbestek van 2 dagen tijdens onze afwezigheid en zij zijn daarbij zeer netjes en zorgvuldig te werk gegaan. Dagelijks genieten wij nu van de perfecte in ons bestaande metalen dak geïntegreerde waterdichte overkapping van ons terras met voldoende licht door de lichtkoepel. Doormiddel van deze recensie willen wij potentiële klanten die op zoek zijn naar vaklieden met liefde voor hun vak de firma 040 Klusbedrijf dan ook van harte aanbevelen. Naast een scherpe prijs levert deze firma een goed product die daar waar mogelijk geheel is afgestemd op uw wensen.
Start jouw project

Jouw Airco klus starten?

Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op!

"*" geeft vereiste velden aan