Ons werk

Groots met een zachte G!

In hartje centrum staat een prachtige woning uit 1919 die geheel onderhanden genomen is door de monteurs van 040 Groep.

De monteurs van 040 Aannemer hebben - in samenwerking met B-TOO & Herme Interieurbouw - een geweldige renovatie mogen realiseren. 

De gehele begane grond is onder handen genomen, waarbij niets van de bestaande situatie is overgebleven.

De monteurs van 040 Aannemer hebben o.a. diverse muren verwijderd, een nieuwe doorbraak gemaakt (voorzien van staal), cementvloeren verwijderd, nieuwe vloeren gestort, vloerverwarming in zones aangebracht, leidingwerk voor de nieuwe keuken verlegd, nieuwe elektra aangelegd, stuc- schilder- en behangwerken én de nieuwe vloer geplaatst.

Bij binnenkomst in deze woning wordt de aandacht direct getrokken door de houten visgraat- vloer met bies & natuurlijk de prachtige deur met gouden accenten!
Als je door de deur kijkt, zie je het hart van de leefkeuken met ook hier en daar gouden accenten, wat een luxueuze en elegante sfeer creëert.

Een subtiele verwijzing naar Eindhoven, de stad van design en innovatie, is te vinden in de decoratieve elementen en materialen die zijn gebruikt in het interieur. Dit voegt een uniek en modern tintje toe aan de ruimte.

Voor onze klanten is het natuurlijk heerlijk om neer te strijken en lekker te relaxen in een oase van rust aan de voorzijde van de woning, voorzien van een grote bar.

Tot slot zorgt de grote woonkamer – altijd een bonus – voor een comfortabele en ruime leefruimte!

De klanten van 040 Groep kunnen gaan genieten van de woning en alle geweldige functies die het te bieden heeft!

Mede mogelijk gemaakt door:

  B-TOO
  Herme Interieurbouw
  040 Aannemer
  040 Loodgieter
  040 Vloeren
Start jouw project

Jouw Aannemer klus starten?

Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op!

"*" geeft vereiste velden aan