Ons werk

Zwevend sanitair zorgt voor ruimte!

Voor een klant uit Eindhoven heeft 040 Badkamers weer een prachtige badkamer mogen opleveren!

Een complete renovatie, waarbij van de oude situatie niets overgebleven is.

Na het sloopwerk hebben de loodgieters van 040 Groep voorbereidingen getroffen voor het leidingwerk. Een goede voorbereiding is het halve werk, zéker waar voor onze monteurs!

Na de installatiewerken, zijn de elektriciens aan de slag gegaan om elektra op de juiste plek aan te brengen en volgens de laatst normen aan te sluiten.

Bij 040 Badkamers wordt het uitvlakwerk gedaan op cementbasis, deze duurdere versie dan normaal stucwerk is sterker en beter bestendig tegen vocht. Een ander voordeel is dat de volgende dag er ook direct overheen getegeld kan worden.

Door de plaatsing van het zwevende sanitair, krijgt deze badkamer een erg luxe – maar zeker ook ruimte – uitstraling.

Mede mogelijk gemaakt door:

  040 Loodgieter
  040 Elektricien
  040 Tegelzetter
Onze referenties

Dit vond de klant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Heer Wolfs
Door 040 stukadoor 1 wand opnieuw laten voorzien van spachtelputz in kleur. Ze hebben eerst de wand glad gemaakt en daarna de spachteputz opgebracht. Daarnaast ons ook voorzien van kleuradvies. Wij zijn erg tevreden en kunnen 040 stukadoor aan iedereen aanraden.
Start jouw project

Jouw Badkamers klus starten?

Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op!

"*" geeft vereiste velden aan