UITDAGENDE VACATURE VOOR ALLROUND SERVICEMONTEUR

Allround servicemonteur

Ben jij die vakman die breed inzetbaar is op allerlei soorten klussen? Ben jij de fixer, de 'Handige Harry' die álles gemaakt krijgt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Of het nou om timmerwerk, tegelzetwerk of loodgieterswerk gaat, jij draait je hand er niet voor om! Deze variatie in je werk is precies wat bij je past en wat maakt dat je iedere dag weer fluitend aan het werk gaat voor 040 Groep.

Solliciteer direct

WAT GA JE DOEN?

Je baan is afwisselend met iedere dag een andere werkomgeving in de regio van Eindhoven; Je gaat bijvoorbeeld zelfstandig op pad voor het uitvoeren van diverse reparatiewerkzaamheden bij een klant uit Veldhoven en zorgt dat bij vertrek de woning weer spik & span achtergelaten wordt.

Voor een andere klant uit Vessem dient een zonwering opgehangen te worden, waardoor je genoodzaakt bent om samen met een collega op pad te gaan. Van het aansluiten van de elektra, het monteren van de luifel tot en met het afstellen van de afstandsbediening: jullie zorgen ervoor!

WAT HEB JE IN HUIS?

– Je hebt minimaal een LBO+/MBO werk- en denkniveau
– Je hebt enkele jaren werkervaring binnen de bouw
– Je hebt een geldig rijbewijs B
– Je weet van aanpakken en bent een doorzetter
– Je houdt van Brabantse gezelligheid!

WAT KRIJG JE?

– Een verantwoordelijke- en uitdagende functie binnen een groeiende organisatie
– Werken in een gezellig, jong team
– Een werkbus, bomvol met goede materialen
– Een marktconform salaris
– Vakantiegeld
– Onvergetelijke teamuitjes!

Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op!

"*" geeft vereiste velden aan