10- jarig jubileum 040 Groep!

Een terugblik, maar vooral vooruitkijkend naar de toekomst!

In april viert 040 Groep haar 10 jarig bestaan.

Frank Sneijders en Nick Dekkers – beide eigenaren – blikken terug op de afgelopen jaren, maar kijken vooral vooruit naar een veelbelovende toekomst!

Wat is er in de afgelopen 10 jaar veranderd?

Nick en Frank begonnen 10 jaar geleden met slechts 1 medewerker en waren destijds actief in de installatiebranche.
Nick: “In die tijd waren we zelf hands-on betrokken bij de uitvoering van de fysieke werkzaamheden, maar moesten ook – vaak in de avonduren – de administratieve taken uitvoeren”.

Door het unieke concept waar Nick en Frank enthousiast aan begonnen 10 jaar geleden, een full- service formule voor het verbouwen en/of renoveren van woningen & bedrijfspanden, is er natuurlijk veel veranderd binnen 040 Groep.

“Zo is er dagelijks een groot enthousiast team van monteurs op pad in de regio van Eindhoven/Veldhoven, zijn er projectleiders die de projectbeheersing op zich nemen en is er een heuse back- office in ons nieuwe pand in Veldhoven”, vertelt Frank met een brede grijns. “Ook een mooi magazijn is aangelegd, zodat er meer ruimte is voor opslag”, vult Nick aan.

Daarnaast is het aanbod van 040 Groep ook enorm uitgebreid, van badkamerrenovaties tot aanbouwen, van het plaatsen van een buitenkraan tot een dakkapel, van schilderwerken tot CV- onderhoud, 040 Groep voert de klus van A tot Z uit!

“Ook duurzaam ondernemen staat tegenwoordig erg centraal”, aldus Nick “waar we 10 jaar geleden écht niet mee bezig waren”!
“Zo bieden we tegenwoordig onder andere ook warmtepompen, zonnepanelen en dak- en vloerisolatie aan”.

Toekomst 040 Groep

Binnen nu en 10 jaar hopen Nick en Frank mee te mogen blijven bouwen aan een (duurzame) woning of bedrijfspand.
Nick legt uit: “Vooral ook flexibiliteit en blijven voldoen aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten, zijn speerpunten voor de komende jaren”.

“Door de stabiliteit die we de afgelopen 10 jaar opgebouwd hebben, heeft 040 Groep ook sterke relaties gevormd en hebben we steeds meer terugkerende klanten voor nieuwe klussen, dáár doen we het voor!”, aldus Frank.

In de toekomst zal 040 Groep een gevestigde naam zijn in de regio van Eindhoven/Veldhoven, bekend om hun vakmannen met kennis & jaren ervaring!

Nick en Frank zijn trots op het team om hen heen, er zijn geen onnodige regels en er heerst een waarderingscultuur.
Nick: “Iedere gelegenheid wordt hier aangegrepen om een feestje te vieren, vrijdagmiddagborrels, teamuitjes, Pasen, bouwvak, Sinterklaas, Kerst en dan vergeet ik waarschijnlijk de helft nog”.

“Maar de waardering naar zowel onze klanten als naar onze medewerkers zorgt ervoor dat we kunnen blijven presteren, dus dat blijven we de komende jaren zéker doen”, vult Frank aan.

Al met al een mooie ambitie voor de aankomende jaren!

 

 

Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op!

"*" geeft vereiste velden aan