Verbouwen in de regio Eindhoven

Zoekt u snel en gemakkelijk een goede vakman voor een klus in of om uw huis of bedrijfspand? 040 groep helpt u graag met uw klus. 040 groep is werkzaam in de regio Eindhoven. Met ons ruime personeelsbestand kunnen wij U helpen bij de meest uiteenlopende klus.

040 groep, uniek in Eindhoven en omgeving
040 Groep is opgezet door Frank Sneijders en Nick Dekkers, beiden woonachtig in regio Eindhoven. Bij de start in 2014 was het doel: Het bouwen van een bedrijf dat service kan bieden op bijna elk facet in de renovatie binnen de regio Eindhoven. Wij bieden onder andere de volgende diensten aan:

 • Loodgieterswerken allround

 • Warmtepompen en airco

 • Badkamer/toilet en keukenverbouwing

 • Timmerwerken

 • Tegelwerken

 • Stuc, schilder en kitwerken

 • Aanbouw

 • Isoleren

 • Dak en zinkwerk

 • Algemene bouw en renovatie

Vanwege onze unieke formule genieten onze klanten dagelijks van de professionele werkwijze zoals bij een grote aannemer, tegen een klantvriendelijkere prijs. Denk hierbij aan tijdige planningen, een uitvoerder op het werk, goed opgeleid personeel, goede gereedschappen en materialen, een backoffice met administratie etc. 

Wij onderscheiden ons niet alleen in bovenstaande punten, maar hebben ook een zeer krachtige werkwijze ontwikkeld waarin wij zeer veel klussen tegelijk aankunnen. Onze agenda loopt niet zomaar vol zoals bij veel bedrijven in drukke perioden het geval is. Hierdoor kunnen wij onze particulieren maar ook zakelijke connecties continu blijven garanderen dat we de klus geklaard krijgen binnen een acceptabele periode.

Persoonlijke benadering
Wat voor klus u ook heeft, 040 Groep geeft u vooraf een vrijblijvende offerte. En uiteraard zijn wij ten alle tijden bereid uw vragen te beantwoorden. Ook bent u altijd welkom op ons kantoor om een voorstel door te spreken. Onze zakelijke aanpak staat een gemoedelijke sfeer niet in de weg, dus kom gerust een kijkje nemen. Als u zich kunt vinden in het prijsvoorstel, dan plannen wij deze in en gaan aan de slag.

Service en garantie
U bent bij 040 Groep verzekerd van een goede service en garantie. Mocht er tijdens de werkzaamheden een probleem voordoen lossen wij dat in overleg met onze klant direct op, onze uitvoerder staat tijdens werkdagen voor U klaar om alle problemen op de lossen. Wij geven standaard 2 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden mits niet anders afgesproken, op sommige werken geven wij namelijk bijvoorbeeld ook 5 of 10 jaar garantie afhankelijk van het type werk.

Maak een afspraak met 040 Groep.

afspraakform
 1. (*)
  Ongeldige invoer
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer
 5. Verzenden